De Galgenwiel
Bedankt dat je bij ons bent komen eten!
De Galgenwiel
Aan al het goede komt een eind

Zo ook aan jou bezoek aan ons restaurant. Wij hopen dat alles naar wens is geweest en je een fijne, gezellige en vooral lekkere tijd hebt gehad. Ons team vond het fijn om onze passie voor gastvrijheid en gastronomie met jou te delen. We verwelkomen je in de toekomst graag weer om vervolg te geven aan jullie ervaringen bij De Galgenwiel. Wij blijven streven ieder bezoek altijd weer nét iets beter te maken dan het vorige.

Mag ik nog een momentje van uw tijd?

Graag vragen wij nog een minuutje van je tijd. Heb je bij ons een prettige tijd mogen ervaren? Dan waarderen we het als je dit met de wereld zou willen delen. Graag maken we van deze mogelijkheid gebruik om je te vragen een review te plaatsen.

Heeft u verbeterpunten voor ons? Schroom niet en geef ze door aan een van onze leidinggevende. Wij staan altijd open voor opbouwend kritiek.

Wist je dat…

… Je bij De Galgenwiel ook terecht kan voor je besloten receptie, high tea, feest, borrelavond, buffet of vergadering in zaal ‘Het Wieltje’

… Onze ingrediënten alleen van lokale leveranciers afkomstig zijn.

… Je vanuit onze locatie meteen kan beginnen aan een mooie fiets- of wandeltocht door één van de mooiste stukjes natuur van De Langstraat? Benieuwd naar de mogelijkheden: Klik hier

… Wij regelmatig ons aanbod variëren om je zo vaak mogelijk te kunnen verassen met een spannend gerecht of heerlijk drankje.

… Onze locatie een rijke en interessante geschiedenis kent en er vroeger veel gestreden werd om dit stukje Waalwijk? (Tegenwoordig volstaat reserveren gelukkig!)

Benieuwd naar het verhaal? Klik hier

Deze website wordt u aangeboden door Frisj Mints