Enkele Frisj klanten

Wij kunnen wel zeggen dat ons product helemaal te gek is, maar belangrijker; hoe ervaren onze klanten het?

Gastrobar RIX

Ricky Spijkers

Bij mijn Gastrobar draait het naast lekker eten en drinken om beleving. De pepermunt plank van Frisj is hier een fantastische aanvulling op. Omdat bij het minst leuke deel van de avond, het presenteren van de rekening, er toch nog een extra beleving aan de avond kan worden toegevoegd. Daarnaast is het pepermunt ontzettend goed op smaak.

Restaurant Zenith

Joey Stinissen

Wij werken sinds augustus samen met Frisj. Onze keus is op dit concept gevallen omdat het perfect aansluit bij ons restaurant. Origineel, strak en verrassend. Niet je doorsnee pepermuntje bij de rekening maar net die extra details aan het einde van onze beleving in ons restaurant. Kortom een snelle, prettige en fijne samenwerking en toegevoegde waarde voor Restaurant Zenith.
Wij willen graag de mensen verrassen en wat extra’s geven, zo ook bij de rekening. Wij streven elke dag om boven de rest uit te springen. Door onze samenwerking met Frisj lukt dat nu ook tijdens het afrekenen.

De Galgenwiel

Jurgen Sprangers

Mooi concept en heerlijke pepermunt, de gasten in ons restaurant zijn voortaan ‘blij’ met de rekening. Uitstekende bedrijfsgebonden service, Frisj denkt goed met ons mee. Tevens is de fooi voor ons personeel er door gestegen, mooi mee genomen! Al bij al erg blij dat we hiervoor hebben gekozen in plaats van de standaard pepermuntjes in een bakje bij de deur.