Afrekenen met een frisse beleving

Wil jij je gasten bij het afrekenen iets speciaals bieden? Een extra beleving na alle beleving die je als ondernemer al biedt? Maak dan gebruik van de Frisj afrekenplanken en maak elk afrekenmoment uniek.

Pepermuntje is 55 mm
en weegt 18 gram

Hier kan uw persoonlijke
QR-code komen, neem
contact met ons op
voor de mogelijkheden

Met onze hamer
breekt u ons pepermunt
in een mum van tijd

Elke denkbare afbeelding
of logo kunnen wij voor u
op onze planken zetten.
Een apart idee? Wij
denken graag met u mee

De rekeningplanken zijn al vanaf één plank leverbaar. Wil je rekeningplanken met een eigen logo en / of eigen QR-code om bijvoorbeeld meer reviews te genereren? Dan nemen we na je bestelling contact met je op.

Wie breekt de pepermunt?

De pepermunt, naast de metalen hamer en de rekening, is een aangename verrassing voor jouw gasten. Het zorgt voor plezier aan tafel en maakt het afrekenen een stuk leuker. Wie krijgt de eer om de pepermunt in ongelijke stukken te slaan?

De pepermunt stukken bieden ieder een stuk dat ze lekker vinden na een heerlijk avondje uit.

Onze pepermunt bevat, in tegenstelling tot andere pepermunt, geen gelatine. Hiermee is het geschikt ook geschikt voor veganisten.

Nederlands kwaliteitshout uit de buurt

Uit het kader van duurzaamheid zijn onze rekeningplanken zoveel mogelijk gemaakt van bomen die bij je restaurant in de buurt staan. Het gaat hier bijvoorbeeld om zieke bomen, omgewaaide bomen of bomen die gekapt zijn voor een nieuwbouwwijk. We halen de grove planken bij de zagerijen op en brengen dit bij een sociale werkplaats in de omgeving.

Eigen logo en QR-code mogelijkheid

In de planken kunnen we je bedrijfslogo graveren. Dat geeft je afrekenplanken een mooie samenhang met jouw huisstijl en je gasten zullen je restaurant beter onthouden.

Ook kunnen we een QR-code op jouw planken drukken die leidt naar jouw persoonlijke bedankpagina. Een pagina waarop we je gasten verleiden om een referentie op Google of op social media te plaatsen.
Hierdoor zullen er meer reviews en interactie met social media plaats vinden.

Rekeningplank prijzen

Afhankelijk van jouw wensen verschilt de prijs

De Rekeningplanken zijn al vanaf één plank te bestellen. Wil je een rekeningplank met je eigen logo erin gegraveerd? Ook deze zijn al vanaf één plank bij ons te bestellen. Wil je rekeningplanken met je eigen logo en een QR-code naar je website? Dan vragen wij om er minimaal 5 af te nemen.

Rekeningplank Blanco

€ 32,50

Rekeningplank met gegraveerd logo

€ 42,50

5+ Rekeningplanken met QR-code en logo

€ 262,50 / € 52,50 p. plank

Los pepermunt per kg.

€ 10,75

Vragen of mint rekenplanken bestellen?

Graag beantwoorden wij je vragen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wil je graag zo spoedig mogelijk de mint afrekenplanken bestellen? Verstuur dan jouw gegevens via onderstaande knop en geef je gewenste pakket door.