Beleving, duurzaamheid en waarde toevoeging

Dat zijn onze pijlers! We geven je gasten een leuke en unieke ervaring, maken zoveel mogelijk gebruik van Nederlands hout dichtbij huis en voegen iets extra’s toe aan een heerlijk avondje dineren.

Pepermuntje is 55 mm
en weegt 18 gram

Hier kan uw persoonlijke
QR-code komen, neem
contact met ons op
voor de mogelijkheden

Met onze hamer
breekt u ons pepermunt
in een mum van tijd

Elke denkbare afbeelding
of logo kunnen wij voor u
op onze planken zetten.
Een apart idee? Wij
denken graag met u mee

Met deze pijlers onderscheiden wij ons van andere pepermunt aanbieders.

Een aparte beleving

Met een stalen hamertje slaat je gast de pepermunt in ongelijke stukken. Na een geweldig diner, door jou geserveerd, zorgt onze plank voor energie en vrolijkheid aan tafel.

Een glimlach bij de rekening

Wie gaat de pepermunt stuk slaan? Het zorgt voor een leuke sfeer aan tafel. Een moment dat normaal niet zo leuk is, wordt een stuk leuker.

Slimme marketing mogelijk

De Rekeningplanken kunnen naast een logo ook voorzien worden van een QR-code. Deze code linkt door naar een persoonlijke bedankpagina. Op de pagina worden de gasten meteen doorgelinkt om een review te schrijven. Hierdoor gaan je reviews en socials omhoog!

Een inspirerend verhaal

Het hout voor de rekeningplanken wordt zoveel mogelijk in de buurt van jouw restaurant gekapt. Zagerijen in de omgeving maken er mooie houtstroken van die we zelf naar sociale werkplaatsen brengen. Daar werken mensen die vol passie onze rekeningplanken afmaken.

Nieuw bij Frisj: Kleine pepermuntjes verpakt in een papieren wikkel. Gasten kunnen deze eenvoudig meenemen na het afrekenen of er juist van genieten terwijl ze nog napraten over de heerlijke avond. Deze pepermuntjes zijn beschikbaar met ons logo, maar het is natuurlijk nog leuker om ze aan te bieden met uw eigen logo en huisstijl.

Kijk hier voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Enkele Frisj klanten

Wij kunnen wel zeggen dat ons product helemaal te gek is, maar belangrijker; hoe ervaren onze klanten het?

Restaurant Zenith

Joey Stinissen

Wij werken sinds augustus samen met Frisj. Onze keus is op dit concept gevallen omdat het perfect aansluit bij ons restaurant. Origineel, strak en verrassend. Niet je doorsnee pepermuntje bij de rekening maar net die extra details aan het einde van onze beleving in ons restaurant. Kortom een snelle, prettige en fijne samenwerking en toegevoegde waarde voor Restaurant Zenith.

Gastrobar RIX

Ricky Spijkers

Bij mijn Gastrobar draait het naast lekker eten en drinken om beleving. De pepermunt plank van Frisj is hier een fantastische aanvulling op. Omdat bij het minst leuke deel van de avond, het presenteren van de rekening, er toch nog een extra beleving aan de avond kan worden toegevoegd. Daarnaast is het pepermunt ontzettend goed op smaak.
Wij willen graag de mensen verrassen en wat extra’s geven, zo ook bij de rekening. Wij streven elke dag om boven de rest uit te springen. Door onze samenwerking met Frisj lukt dat nu ook tijdens het afrekenen.