't Scheepje
Bedankt voor uw bezoek aan boord van ‘t Scheepje

De kapitein en haar bemanning hopen dat jullie hebben genoten van een heerlijke avond. Wij vonden het fijn om jullie te mogen ontvangen. Heeft u genoten van uw hap en tap? Dan waarderen wij het ontzettend als u een recensie achter laat op een van onze platforms.

Wist u dat ‘t Scheepje is ook zeer geschikt voor het geven van een borrel of receptie. Reserveren is mogelijk, sein S.O.S. 0348-441477 of E-mail naar info@scheepje.nl.

't Scheepje
Happen, Tappen & Stappen

Regelmatig organiseren wij activiteiten of komen er DJ’s. Hou daarom onze “Stappen” pagina in de gaten voor onze agenda. Voor de biljartliefhebbers is er een biljart en een biljartvereniging, tevens is er ook een Dart-baan aanwezig. Het Scheepje is ook ideaal als start- of stoplocatie voor uw fiets-, wandel- en autotochten!

Bedankt voor uw bezoek aan boord van ‘t Scheepje

’T Scheepje is in 1987 overgenomen door Kapitein Gert en zijn vrouw Thélène. Zij koersten als bruincafé voort, met live-muziek, darts en biljart. Na dertig jaar zijn zij gestopt en heeft hun dochter Stéphanie het stuurwiel overgenomen. Na haar opleiding aan de hotelschool, vond zij het tijd om ‘t Scheepje om te turnen van bruincafé in een gezellig eetcafé met een groot terras aan het water. Vaart u gezellig met ons mee?

Mogen we nog een minuutje van je tijd?

Graag zouden we van deze mogelijkheid gebruik willen maken om je te vragen een review te plaatsen om je prettige ervaring te delen.

Deze website wordt u aangeboden door Frisj Mints